אחת הארוחות שמלוות את תפריט מסעדות בנדיקט מפתיחתן היא ארוחת הבוקר האנגלית. בזמן שבישראל אוהבים סלטים וגבינות בתחילת היום, הבריטים מעדיפים לפתוח את הבוקר שלהם עם שעועית, ביצי עין, בייקון פריך ונקניקיות וגם תפוחי אדמה ובצל שמוקפצים עם פטריות ועגבניות שרי. לכבוד חגיגות העשור לבנדיקט, קבלו את המתכון המלא לגרסת בנדיקט לבוקר האנגלי. צ'ירס!
2 מנות, לא כשר, 30 דקות זמן כולל
מצרכים:
4-6 כפות שמן זית
1 בצל בגודל בינוני, חתוך לקוביות
1 סלסילה פטריות שמפיניון, חתוכות לרבעים
8-10 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
2 תפוחי אדמה, מבושלים וחתוכים לקוביות (ניתן גם להשתמש בתפוחי אדמה מטוגנים)
2 ביצים
6 פרוסות בייקון
4 נקניקיות קטנות (עדיף נקניקיות פרנקפורט, קונים במעדניות)
200 גרם (1/2 חבילה) שעועית ברוטב עגבניות (מומלץ של היינץ)
מלח ופלפל שחור גרוס
עלה פטרוזיליה, לקישוט
אופן הכנה:
לתפוחי אדמה והפטריות:
לשעועית:
לבייקון ולנקניקיות:
לביצים:
להגשה: