סלט מושלם לבראנץ או ברינר | בנדיקט: מגזין ארוחות בוקר
882דצמ 7
לאתר בנדיקט
חזרה
סלט מושלם לבראנץ או ברינר: שת"פ עם המחלבה

סלט עלים, תאנים וגבינת חלומי צלויה

לרוטב:

אופן ההכנה

מחממים מעט שמן זית במחבת, מטגנים פרוסות גבינת חלומי כ-3 דקות מכל צד מעל להבה בינונית עד שהגבינה משחימה מעט. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

מכינים רוטב ומגישים

מערבבים את כל חומרי הרוטב. שמים חסה, ארוגולה, תאנים ובצל בקערה רחבה, יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים. מניחים מעל הסלט את פרוסות החלומי, מזלפים מעט שמן זית ומגישים

למתכונים נוספים מגזין המחלבה

כתבות נוספות

משהו מיוחד: מתכון לשקשוקה כרובית

המדריך: איך להכין אומלט צרפתי

המדריך: איך להכין ביצה עלומה מושלמת

    השאר תגובה

    03-6868657





    ©All rights reserved to Benedict Restaurant
    Designed by Wicked