שת"פ מיוחד של עידן רובין השף הראשי של בנדיקט יחד עם המחלבה מבית יצחק הוליד אוסף מתכוני בראנץ' וברינר מעולים עם חומרי גלם מובחרים.
שת"פ שנולד מאהבה לגבינות המובחרות שמייצרים בבית יצחק והוליד אוסף מתכונים שצריך לשמור במגירה ולהוציא בפעם הבאה שמארחים משפחה או חברים.
מרכיבים:
לרוטב:
אופן ההכנה
מחממים מעט שמן זית במחבת, מטגנים פרוסות גבינת חלומי כ-3 דקות מכל צד מעל להבה בינונית עד שהגבינה משחימה מעט. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
מכינים רוטב ומגישים
מערבבים את כל חומרי הרוטב. שמים חסה, ארוגולה, תאנים ובצל בקערה רחבה, יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים. מניחים מעל הסלט את פרוסות החלומי, מזלפים מעט שמן זית ומגישים