בדרך לבית הספר עוצרים בבייגל שופ של בנדיקט! | בנדיקט: מגזין ארוחות בוקר
849ספט 1
לאתר בנדיקט
חזרה
בדרך לבית הספר עוצרים בבייגל שופ של בנדיקט!

היום נפתחת שנת הלימודים ו 2.3  מיליון ילדים חוזרים לספספל הלימודים, מה שאומר שהילדים חוזרים לשגרה של ללכת לישון מוקדם, להתעורר מוקדם, לאכול ארוחת בוקר וגם לקחת איתם ארוחת עשר מזינה.

כל ההורים מכירים את השאלה שחוזרת על עצמה בכל בוקר – איזה סנדוויץ אכין היום? יש לנו, ובעיקר לילדים שלנו, דרישות רבות מהכריכים שהם לוקחים בכל יום לבית הספר – שיהיה טעים, שלא ישעמם, שיהיה מזין ובעיקר שהילדים באמת יאכלו אותו ולא נמצא אותו בתיק ביום למחרת.

חשוב לנו שהכריכים שאנחנו מכינים יהיו בריאיים ומזינים, כאלה שיאפשרו לילדים לגדול ולהתפתח, להרגיש טוב ולהיות אנרגטיים במהלך שעות הלימודים ואחריהן. אבל כדי שגם הילדים ישמחו לקחת את הכריכים הבריאים שאנחנו מכינים להם, חשוב להכין כריכים אטרקטיבים, צבעוניים, טעימים ומגוונים. בדרך לבית הספר עוברים בבייגל שופ!

אז איך מכינים כריך שיענה על כל הדרישות שלנו? קבלו טיפים שיעזרו לכם להכין כריכים מושלמים ובריאים שהילדים ירצו לאכול בהפסקת עשר.

לכבוד פתיחת שנת הלימודים, מתחיל השבוע ספיישל בייגל שופ במסעדות בנדיקט, מהיום תוכלו למצוא בתפריט תוספת של שישה כריכים טעימים ובריאים שילדים ישמחו לאכול ולקחת איתם לבית הספר.

והנה רעיון לכריך טונה ממש כמו שמגישים במסעדת בנדיקט!

מצרכים לכריך 1:

1 קופסת טונה
1 גבעול סלרי קצוץ דק
1/2 בצל יבש קצוץ דק
1 ביצה קשה מגורדת על פומפיה
1 כף מיונז
2 מלפפונים חמוצים קצוצים דק
מיץ לימון מחצי לימון
מלח ופלפל לפי הטעם
בייגל חצוי לרוחבו
גאודה מגורדת
מלפפון שלם
עגבניה גדולה
עירית קצוצה

אופן ההכנה: 

מכינים את סלט הטונה: מערבבים בקערה טונה, סלרי, בצל, ביצה קשה, מיונז, מלפפון חמוץ, מלח ופלפל.

מניחים את שני חצאי הבייגל על מגש תנור עם נייר אפייה.

בעזרת מלקחיים מסדרים סלט טונה על כל חצי מסביב לחור.

מפזרים מעל גאודה על כל חצי בייגל בצורה שתכסה את כל שטח הפנים.

מכניסים לתנור 220 מעלות למשך 5 דקות.

חותכים את המלפפון לאלכסונים מדויקים.

פורסים חצי עגבנייה גדולה לפרוסות דקות ואחידות.
מסדרים את אלכסוני המלפפון וחצאי העגבנייה במניפה מעל לגבינה.

מפזרים מעל עירית קצוצה. וסוגרים את חצאי הבייגל אחד על השני.
אורזים בנייר פרגמנט ומכניסים לשקית אוכל.
בדרך לבית הספר עוברים בבייגל שופ!

כתבות נוספות

10 דברים שחייבים לדעת על חמאה

מתכון לסלט קיסר מנצח

10 דברים שלא ידעתם על תפוזים

    השאר תגובה

    03-6868657





    ©All rights reserved to Benedict Restaurant
    Designed by Wicked